Begeleiding

De trainers en begeleiders van het Salomon Spring Camp zijn:

Richard de Ruiter

Richard de Ruiter

Richard is al een lange tijd bekend in de nederlandse snowboardscene. Richard vind het leuk om alles te rijden: rails, schans, poeder en halfpipe. Richard heeft de afgelopen jaren veel wedstrijden gereden waaronder worldcups en ttr’s. Richard heeft 3 keer de titel nederlands kampioen behaald op slopestyle en big air. Ook staat Richard veel in de nederlandse snowboard bladen. Richard zal dagelijks clinics geven op het camp! Check hier een filmpje van Richard:


 

Joshua Pires

Joshua Pires

Joshua is vrijwel elke dag op de indoorbaan te vinden. Daardoor heeft hij enorm veel skills gekregen op de rails! Joshua doet het heel goed op de indoor wedstrijden, met name railbattles! Joshua kan waanzinnig veel railtricks! Joshua zal dagelijks railclinics geven voor zowel beginners als gevorderden. Check hier een filmpje van Joshua:

Hans Burchartz

Hans Burchartz

Hans is de eigenaar van een Film en animatiestudio. Hij zal de fotoshoots en al het beeldmateriaal voor het Salomon Spring Camp verzorgen. Als de rookies om welke reden dan ook eerder van de Piste willen zal Hans ze naar beneden begeleiden en aan Annelies overdragen.

Annelies Burchartz

Annelies Burchartz

Annelies is de aanspreekpersoon voor de rookies in en om het Hotel. Zij is daar altijd aanwezig voor alle vragen. Ook de thuisblijvers kunnen altijd telefonisch contact met haar opnemen. Annelies heeft vroeger altijd paardrijdkampen georganiseerd en begeleid.